Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis gardentezaad Courgette Defender F1

Sluis gardentezaad Courgette Defender F1

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis gardentezaad Courgette Defender F1 groeit . Deze Courgette wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis gardentezaad Courgette Defender F1

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Sluis gardentezaad Courgette Defender F1

De Sluis gardentezaad Courgette Defender F1 is een bekroond soort dat is erkend door de “RHS award” (Royal Horticultural Society - UK) vanwege zijn uitstekende resistentie tegen het komkommermozaïekvirus en meeldauw. Dit soort heeft een zeer vroege oogsttijd en biedt een langdurige opbrengst. Het is een warmteminnend gewas, daarom wordt het aanbevolen om het voor te zaaien in potjes onder glas. Zaai het op een zonnige en beschutte plek ter plaatse, maar niet eerder dan eind mei! Deze courgetteplant gedijt het beste in een vruchtbare en humusrijke grond. Wat dit soort extra bijzonder maakt, is dat de bloemen in een jong stadium ook eetbaar zijn. Door regelmatig te oogsten, kan de plant langer blijven produceren. Bovendien vormt deze courgetteplant geen ranken, waardoor het perfect is om te kweken in grote potten. Het wordt aanbevolen om de vruchten jong te oogsten voor de beste smaak. Met de Sluis gardentezaad Courgette Defender F1 kun je genieten van een overvloedige oogst en heerlijke courgettes rechtstreeks uit je eigen tuin!

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis gardentezaad Courgette Defender F1

De Sluis gardentezaad Courgette Defender F1 kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Sluis gardentezaad Courgette Defender F1 bloeit . 

De Sluis gardentezaad Courgette Defender F1 is Courgette. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis gardentezaad Courgette Defender F1 kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis gardentezaad Courgette Defender F1 groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis gardentezaad Courgette Defender F1 vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.