Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Makkelijke Moestuin Reuzen Radijs Riesenbutter

Makkelijke Moestuin Reuzen Radijs Riesenbutter

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Makkelijke Moestuin Reuzen Radijs Riesenbutter groeit Voorjaar - zomer. Deze Radijs wordt maximaal 20 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Makkelijke Moestuin Reuzen Radijs Riesenbutter

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
BloeitijdNvt
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Makkelijke Moestuin Reuzen Radijs Riesenbutter

De Makkelijke Moestuin Reuzen Radijs Riesenbutter is de perfecte toevoeging aan jouw moestuin! Deze radijzen zijn niet alleen super groot (tot wel 8 cm!), maar behouden ook hun heerlijke knapperigheid. Je hoeft dus nooit meer teleurgesteld te zijn door voos of sponzige radijzen. Deze reuzenradijzen groeien snel en gemakkelijk, waardoor je al snel kunt genieten van een overvloedige oogst. Ze hebben een prachtige felrode kleur en een pittige smaak die je gerechten een extra kick geeft. Of je ze nu rauw eet in salades of gebruikt als smakelijke toevoeging aan je favoriete gerechten, met de Makkelijke Moestuin Reuzen Radijs Riesenbutter zorg je voor een ware smaaksensatie. Bovendien zijn deze radijzen ook nog eens erg gezond! Ze zitten boordevol vitamines en mineralen, waaronder vitamine C en kalium. Met de Makkelijke Moestuin Reuzen Radijs Riesenbutter geniet je niet alleen van heerlijke radijzen, maar draag je ook bij aan een gezonde levensstijl. Dus waar wacht je nog op? Voeg deze geweldige radijzen toe aan je moestuin en geniet van de smaakvolle en knapperige radijzen die nooit teleurstellen!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Makkelijke Moestuin Reuzen Radijs Riesenbutter

De Makkelijke Moestuin Reuzen Radijs Riesenbutter kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Makkelijke Moestuin Reuzen Radijs Riesenbutter bloeit Nvt. 

De Makkelijke Moestuin Reuzen Radijs Riesenbutter is Radijs. Heerlijk om mee te koken.

De Makkelijke Moestuin Reuzen Radijs Riesenbutter kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Makkelijke Moestuin Reuzen Radijs Riesenbutter groeit maximaal tot 20 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Makkelijke Moestuin Reuzen Radijs Riesenbutter vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.