Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Kardoen BIO

Sluis Garden Kardoen BIO

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Kardoen BIO groeit Voorjaar - zomer. Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Kardoen BIO

Aantal in verpakking20 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Kardoen BIO

De Sluis Garden Kardoen BIO is een uniek product dat biologisch geteelde zaden biedt. Deze zaden zijn afkomstig van een antieke soort, verwant aan de artisjok. Wat dit product zo bijzonder maakt, is dat het een meerjarige plant is. Hierdoor kun je seizoen na seizoen genieten van de heerlijke smaak en prachtige verschijning van deze plant. De bladsteel van de Sluis Garden Kardoen BIO is een waar genot voor de smaakpapillen. Enkele weken voor de oogst wordt deze omwikkeld met donkere folie, waardoor de bladsteel wordt gebleekt. Dit resulteert in een verfrissende smaak. Als je ervoor kiest om de kardoen vroeg te oogsten in augustus, kun je genieten van sappige en heerlijk malse bladstelen, zelfs zonder dat ze gebleekt zijn. Als je daarentegen wacht met oogsten tot oktober, wordt de smaak wat bitterder en wordt het gewas steviger. Naast de bladsteel zijn ook de binnenste nerven, het hart en de bloem van de Sluis Garden Kardoen BIO eetbaar. Dit maakt de plant veelzijdig en biedt talloze culinaire mogelijkheden. Zaai de zaden vanaf april onder glas en plant ze begin mei in de vollegrond. De plant zal niet alleen een smaakvolle toevoeging zijn aan je gerechten, maar het blad en de bloem zullen ook een prachtige aanvulling zijn op je tuin. Geniet van de unieke smaak en schoonheid van de Sl.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Kardoen BIO

De Sluis Garden Kardoen BIO kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Kardoen BIO bloeit Zomer. 

De Sluis Garden Kardoen BIO is . Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Kardoen BIO kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Kardoen BIO groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Kardoen BIO vind je 20 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.