Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. kruiden zaden Spaanse Salie

kruiden zaden Spaanse Salie

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze kruiden zaden Spaanse Salie groeit voorjaar - zomer. Deze wordt maximaal 25 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties kruiden zaden Spaanse Salie

Aantal in verpakking60 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdzomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de kruiden zaden Spaanse Salie

De kruiden zaden Spaanse Salie zijn een must-have voor elke culinaire liefhebber. Deze bijzondere plant komt oorspronkelijk uit Spanje en het zuiden van Frankrijk en voegt een vleugje mediterrane smaak toe aan jouw gerechten. De Spaanse Salie is een prachtige, laagblijvende struik met smalle, grijsgroene blaadjes die een heerlijke geur verspreiden. Maar het is niet alleen de geur die zo speciaal is aan deze plant. Hij bloeit namelijk ook met blauw-paarse (mauve) bloemen, waardoor hij een echte eyecatcher in je tuin zal zijn. Naast het visuele aspect heeft deze Spaanse Salie ook een fantastische smaak. De blaadjes kunnen worden gebruikt bij gevogelte, varkensvlees, lamsvlees, kalfsvlees en stoofschotels, om maar een paar gerechten te noemen. Maar ook sauzen, dressings, tomatengerechten, aubergine, soepen en kaasgerechten kunnen worden verrijkt met de heerlijke smaak van deze plant. Voeg een vleugje mediterrane flair toe aan jouw keuken met de kruiden zaden Spaanse Salie!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen kruiden zaden Spaanse Salie

De kruiden zaden Spaanse Salie kan je voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De kruiden zaden Spaanse Salie bloeit zomer. 

De kruiden zaden Spaanse Salie is . Heerlijk om mee te koken.

De kruiden zaden Spaanse Salie kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De kruiden zaden Spaanse Salie groeit maximaal tot 25 cm hoogte.

Bij het kopen van deze kruiden zaden Spaanse Salie vind je 60 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.