Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Sluis Gardenmarijn

Sluis Gardenmarijn

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Gardenmarijn groeit Voorjaar - zomer. Deze wordt maximaal 50 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Gardenmarijn

Aantal in verpakking170 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Gardenmarijn

De Sluis Gardenmarijn is een prachtige toevoeging aan elke tuin. Deze plant is afkomstig van de rozemarijn, waarvan de naam is afgeleid van de woorden 'ros' wat dauw betekent en 'marinus' wat uit zee betekent. Deze plant groeit langzaam, maar wordt uiteindelijk een mooi groenblijvend kruidenheestertje met prachtige lichtblauwe bloemen. Niet alleen is de Sluis Gardenmarijn een esthetische aanwinst voor je tuin, het is ook een uitstekende keuze voor bijen en vlinders. Deze plant trekt namelijk veel van deze mooie insecten aan. Daarnaast is de Gardenmarijn een favoriet in de keuken. De heerlijke aromatische geur en smaak maken het een perfecte toevoeging bij braden en grillen. Het beste is om de Sluis Gardenmarijn onder glas te zaaien en wanneer de planten groot genoeg zijn, ze uit te planten of in potten te zetten. Het kiemen en groeien van deze plant verloopt wat trager, maar dit geduld wordt beloond met een prachtige en smaakvolle toevoeging aan je tuin en keuken. En het beste van alles is dat je het hele jaar door kunt oogsten!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Gardenmarijn

De Sluis Gardenmarijn kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Gardenmarijn bloeit Zomer. 

De Sluis Gardenmarijn is . Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Gardenmarijn kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Gardenmarijn groeit maximaal tot 50 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Gardenmarijn vind je 170 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.