Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Boerenkool Scarlet

Buzzy® Boerenkool Scarlet

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Boerenkool Scarlet groeit Voorjaar - zomer. Deze Kool wordt maximaal 75 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Boerenkool Scarlet

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
BloeitijdNvt
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Buzzy® Boerenkool Scarlet

De Buzzy® Boerenkool Scarlet is een prachtige toevoeging aan elke moestuin. Deze boerenkool heeft een unieke, purperrode kleur die na het koken verandert in een levendige groene tint. Wat deze boerenkool nog specialer maakt, is dat de kleur intenser wordt naarmate de temperatuur daalt. In de herfst transformeert deze boerenkool tot een donkergroene bladgroente met opvallende rode nerven. Naast haar opvallende uiterlijk, heeft de Buzzy® Boerenkool Scarlet ook een heerlijke smaak. De bladeren zijn stevig en vol van textuur, waardoor ze perfect zijn voor het maken van traditionele gerechten zoals boerenkoolstamppot. De combinatie van haar unieke kleur en heerlijke smaak maakt deze boerenkool een favoriet in de keuken en een echte eyecatcher in de moestuin. De Buzzy® Boerenkool Scarlet is een winterharde plant die goed groeit in zowel volle grond als in potten. Ze is een gemakkelijke groente om te kweken en vraagt weinig onderhoud. Deze boerenkool kan geoogst worden vanaf de late herfst tot het vroege voorjaar, waardoor je gedurende een lange periode van haar heerlijke smaak kunt genieten. Voeg een vleugje kleur toe aan je moestuin en geniet van de unieke smaak van de Buzzy® Boerenkool Scarlet.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Boerenkool Scarlet

De Buzzy® Boerenkool Scarlet kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Buzzy® Boerenkool Scarlet bloeit Nvt. 

De Buzzy® Boerenkool Scarlet is Kool. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Boerenkool Scarlet kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Boerenkool Scarlet groeit maximaal tot 75 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Boerenkool Scarlet vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.