Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Franchi Peper, Peperone Dulce Italiano

Franchi Peper, Peperone Dulce Italiano

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Franchi Peper, Peperone Dulce Italiano groeit Januari - Mei. Deze Peper wordt maximaal 80 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Franchi Peper, Peperone Dulce Italiano

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdApril - September afhankelijk van het inzaaien
BloeiperiodeZomer, Voorjaar, Najaar

 

Omschrijving van de Franchi Peper, Peperone Dulce Italiano

Ons nieuwste product, de Franchi Peper, Peperone Dulce Italiano, is een ware traktatie voor liefhebbers van de Italiaanse keuken. Deze zoete Italiaanse peper is een absolute must-have voor elke thuiskok die graag experimenteert met exotische smaken. Met zijn verrukkelijke zoetheid en milde pittigheid voegt deze peper een onderscheidend element toe aan diverse gerechten. De Franchi Peper, Peperone Dulce Italiano, is afkomstig van hoogwaardige zaden die met zorg zijn geselecteerd en geteeld. Deze zaden zijn speciaal gekweekt om optimale groei en rijke smaak te garanderen. Met zijn opvallende felrode kleur en sappige textuur is deze peper niet alleen een lust voor het oog, maar ook voor de smaakpapillen. Voeg de Franchi Peper, Peperone Dulce Italiano, toe aan je favoriete pastagerechten, salades of rooster ze voor een heerlijke en gezonde snack. Deze veelzijdige peper is ook perfect om te vullen met kaas of andere smaakvolle ingrediënten, waardoor je een verrukkelijke hapjesoptie hebt voor feestjes en speciale gelegenheden. Haal nu de authentieke smaak van Italië in huis met de Franchi Peper, Peperone Dulce Italiano. Met zijn unieke zoetheid en milde pit zal deze peper je culinaire creaties naar een hoger niveau tillen. Bestel vandaag nog en geniet van de heerlijke smaak van deze Italiaanse delicatesse.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Franchi Peper, Peperone Dulce Italiano

De Franchi Peper, Peperone Dulce Italiano kan je Januari - Mei zaaien. De bloeiperiode is Zomer, Voorjaar, Najaar.

De Franchi Peper, Peperone Dulce Italiano bloeit April - September afhankelijk van het inzaaien. 

De Franchi Peper, Peperone Dulce Italiano is Peper. Heerlijk om mee te koken.

De Franchi Peper, Peperone Dulce Italiano kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Franchi Peper, Peperone Dulce Italiano groeit maximaal tot 80 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Franchi Peper, Peperone Dulce Italiano vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.