Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Stamsnijboon Artemis doosje

Sluis Garden Stamsnijboon Artemis doosje

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Stamsnijboon Artemis doosje groeit . Deze Bonen wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Stamsnijboon Artemis doosje

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Sluis Garden Stamsnijboon Artemis doosje

Sluis Garden Stamsnijboon Artemis doosje is een verbeterde versie van de Admires. Deze stamsnijboon biedt een vroege en hoge productie van 20 cm lange peulen, die niet alleen mooi recht, maar ook breed en zeer mals zijn. Bovendien heeft deze plant een uitstekende weerstand en een heerlijke smaak. Om een vroege oogst te verkrijgen, kunt u de zaden onder glas zaaien of alvast in potjes voorzaaien. Het is belangrijk om te weten dat bonen warmte nodig hebben en dat teveel wind en nachtvorst zeer schadelijk kunnen zijn. Daarom raden we aan om pas na half mei in de vollegrond te zaaien of uit te planten. Bij het zaaien in de vollegrond kunt u een rijafstand van ongeveer 40 cm aanhouden, met om de 10 cm een boon. Het handige aan deze stamsnijboon is dat hij geen ondersteuning nodig heeft, omdat het een stamboon is. Met het Sluis Garden Stamsnijboon Artemis doosje kunt u genieten van een overvloedige oogst van heerlijk malse peulen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over ondersteunende structuren.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Stamsnijboon Artemis doosje

De Sluis Garden Stamsnijboon Artemis doosje kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Sluis Garden Stamsnijboon Artemis doosje bloeit . 

De Sluis Garden Stamsnijboon Artemis doosje is Bonen. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Stamsnijboon Artemis doosje kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Stamsnijboon Artemis doosje groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Stamsnijboon Artemis doosje vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.