Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Buzzytezaad Buzzy® Kids Kweekset Zonnig Tuintje Zonnebloemen

Buzzytezaad Buzzy® Kids Kweekset Zonnig Tuintje Zonnebloemen

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzytezaad Buzzy® Kids Kweekset Zonnig Tuintje Zonnebloemen groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzytezaad Buzzy® Kids Kweekset Zonnig Tuintje Zonnebloemen

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Buzzytezaad Buzzy® Kids Kweekset Zonnig Tuintje Zonnebloemen

Met de Buzzytezaad Buzzy® Kids Kweekset Zonnig Tuintje Zonnebloemen kunnen kinderen op een leuke manier leren hoe ze groene vingers krijgen! Deze set stelt kinderen in staat om hun eigen zonnebloemen te kweken, die geel en groot zullen zijn. Of je nu op zoek bent naar een origineel groeicadeautje of iets leuks voor een feestje, deze Kids groeisetjes zijn perfect geschikt. Ze kunnen ook geweldig zijn voor persoonlijk gebruik. Wat deze kweekset zo geweldig maakt, is dat alle Buzzy artikelen klaar zijn voor gebruik. Je hoeft alleen maar de gebruiksaanwijzing te volgen en de zonnebloemen zullen groeien! Dit betekent dat kinderen direct kunnen beginnen met experimenteren en leren over het kweken van planten. Het zonnige tuintje zal hun verbeelding stimuleren terwijl ze de verschillende groeistadia van de zonnebloemen observeren. Met de Buzzytezaad Buzzy® Kids Kweekset Zonnig Tuintje Zonnebloemen kunnen kinderen niet alleen groene vingers ontwikkelen, maar ook belangrijke vaardigheden zoals geduld, verantwoordelijkheid en zorgzaamheid. Ze zullen trots zijn op hun eigen groene creatie en het gevoel hebben dat ze echt iets bijdragen aan de natuur. Dus waar wacht je nog op? Geef je kinderen het plezier van het kweken van hun eigen zonnebloemen en laat hen genieten van de prachtige resultaten!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzytezaad Buzzy® Kids Kweekset Zonnig Tuintje Zonnebloemen

De Buzzytezaad Buzzy® Kids Kweekset Zonnig Tuintje Zonnebloemen kan je zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Buzzytezaad Buzzy® Kids Kweekset Zonnig Tuintje Zonnebloemen bloeit Zomer. 

De Buzzytezaad Buzzy® Kids Kweekset Zonnig Tuintje Zonnebloemen is . Heerlijk om mee te koken.

De Buzzytezaad Buzzy® Kids Kweekset Zonnig Tuintje Zonnebloemen kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzytezaad Buzzy® Kids Kweekset Zonnig Tuintje Zonnebloemen groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzytezaad Buzzy® Kids Kweekset Zonnig Tuintje Zonnebloemen vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.