Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Fun Zaadband Lenteuien

Buzzy® Fun Zaadband Lenteuien

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Fun Zaadband Lenteuien groeit . Deze Uien wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Fun Zaadband Lenteuien

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Buzzy® Fun Zaadband Lenteuien

De Buzzy® Fun Zaadband Lenteuien is de perfecte keuze voor tuiniers die streven naar mooie, rechte rijen zonder dat ze hoeven uit te dunnen. Deze zaadband bevat witte bosui, die vroeg en groen kan worden geoogst. De bosui heeft een pikante smaak en kan ook later worden geoogst als kleine witte ui, ideaal voor vers gebruik. Deze zaadband is niet alleen praktisch, maar ook heerlijk om te gebruiken in verschillende gerechten, vooral in salades. De Lenteuien zaadband kan worden gezaaid vanaf maart tot en met juli, waardoor je gedurende een groot deel van het jaar kunt genieten van verse en smaakvolle lenteuien. Met deze zaadband is het gemakkelijker dan ooit om je eigen voorraad lenteuien te kweken, zonder gedoe met dunnen en met gegarandeerd mooie, rechte rijen. Voeg een beetje pit toe aan je maaltijden met de Buzzy® Fun Zaadband Lenteuien!

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Fun Zaadband Lenteuien

De Buzzy® Fun Zaadband Lenteuien kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Buzzy® Fun Zaadband Lenteuien bloeit . 

De Buzzy® Fun Zaadband Lenteuien is Uien. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Fun Zaadband Lenteuien kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Fun Zaadband Lenteuien groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Fun Zaadband Lenteuien vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.