Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Hortitops Zaden Radijs Gaudry 3, Ronde Rodepunt

Hortitops Zaden Radijs Gaudry 3, Ronde Rodepunt

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops Zaden Radijs Gaudry 3, Ronde Rodepunt groeit . Deze Radijs wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops Zaden Radijs Gaudry 3, Ronde Rodepunt

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Hortitops Zaden Radijs Gaudry 3, Ronde Rodepunt

De Hortitops Zaden Radijs Gaudry 3, Ronde Rodepunt is een fantastische toevoeging aan je moestuin! Deze radijzen zijn perfect om te zaaien van half februari tot half maart onder glas, maar kunnen ook van half maart tot half augustus rechtstreeks in de volle grond worden gezaaid. Om ervoor te zorgen dat de radijsjes zich optimaal kunnen ontwikkelen, is het belangrijk om ze niet te dicht op elkaar te zaaien. Hierdoor hebben ze voldoende ruimte om te groeien en zullen ze een heerlijk knapperige textuur en smaak krijgen. Deze ronde radijzen hebben een mooie rode kleur en een sappige, pittige smaak die je gerechten naar een hoger niveau tilt. Met de Hortitops Zaden Radijs Gaudry 3, Ronde Rodepunt kun je genieten van verse radijzen rechtstreeks uit je eigen tuin. Deze zaden zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor een goede opbrengst. Zaai ze in de aangegeven periode en je zult binnen de kortste keren kunnen genieten van een overvloed aan heerlijke radijzen. Voeg ze toe aan salades, sandwiches of gebruik ze als smaakvolle garnering. Met deze radijsjes breng je kleur, smaak en een gezonde dosis vitamines op je bord!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops Zaden Radijs Gaudry 3, Ronde Rodepunt

De Hortitops Zaden Radijs Gaudry 3, Ronde Rodepunt kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Hortitops Zaden Radijs Gaudry 3, Ronde Rodepunt bloeit . 

De Hortitops Zaden Radijs Gaudry 3, Ronde Rodepunt is Radijs. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops Zaden Radijs Gaudry 3, Ronde Rodepunt kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops Zaden Radijs Gaudry 3, Ronde Rodepunt groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops Zaden Radijs Gaudry 3, Ronde Rodepunt vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.