Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Tuin de Bruijn® zadene Munt, Kruizemunt eenvoudige teelt grote opbrengst Zeer geschikt voor verse muntthee

Tuin de Bruijn® zadene Munt, Kruizemunt eenvoudige teelt grote opbrengst Zeer geschikt voor verse muntthee

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Tuin de Bruijn® zadene Munt, Kruizemunt eenvoudige teelt grote opbrengst Zeer geschikt voor verse muntthee groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Tuin de Bruijn® zadene Munt, Kruizemunt eenvoudige teelt grote opbrengst Zeer geschikt voor verse muntthee

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Tuin de Bruijn® zadene Munt, Kruizemunt eenvoudige teelt grote opbrengst Zeer geschikt voor verse muntthee

Ons product, Tuin de Bruijn® zadene Munt, Kruizemunt, is een geweldige toevoeging aan jouw tuin. Deze muntsoort is eenvoudig te telen en levert een grote opbrengst op. Het is bijzonder geschikt voor het maken van verse muntthee, waar je heerlijk van kunt genieten op een zonnige dag. Deze muntsoort is niet alleen lekker in salades en soepen, maar ook een smaakvolle toevoeging aan verschillende groente- en vleesgerechten. Met de gedroogde of verse bladeren kun je een verfrissende thee bereiden, die perfect is om te ontspannen na een drukke dag. Niet alleen is deze muntsoort een waardevolle toevoeging aan je culinaire creaties, het is ook een prachtig geurend kruid dat bijen en vlinders aantrekt. Hierdoor draag je bij aan een levendige en kleurrijke tuin. Je kunt de zaden gemakkelijk zaaien onder glas of direct in de vollegrond. Indien nodig kun je ze ook verspenen en op de gewenste locatie planten. Geniet van de vele voordelen van Tuin de Bruijn® zadene Munt, Kruizemunt en creëer een heerlijke tuinervaring!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Tuin de Bruijn® zadene Munt, Kruizemunt eenvoudige teelt grote opbrengst Zeer geschikt voor verse muntthee

De Tuin de Bruijn® zadene Munt, Kruizemunt eenvoudige teelt grote opbrengst Zeer geschikt voor verse muntthee kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Tuin de Bruijn® zadene Munt, Kruizemunt eenvoudige teelt grote opbrengst Zeer geschikt voor verse muntthee bloeit . 

De Tuin de Bruijn® zadene Munt, Kruizemunt eenvoudige teelt grote opbrengst Zeer geschikt voor verse muntthee is . Heerlijk om mee te koken.

De Tuin de Bruijn® zadene Munt, Kruizemunt eenvoudige teelt grote opbrengst Zeer geschikt voor verse muntthee kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Tuin de Bruijn® zadene Munt, Kruizemunt eenvoudige teelt grote opbrengst Zeer geschikt voor verse muntthee groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Tuin de Bruijn® zadene Munt, Kruizemunt eenvoudige teelt grote opbrengst Zeer geschikt voor verse muntthee vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.