Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Andijvie Breedblad Volhart Winter

Sluis Garden Andijvie Breedblad Volhart Winter

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Andijvie Breedblad Volhart Winter groeit Voorjaar - zomer. Deze Andijvie wordt maximaal 35 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Andijvie Breedblad Volhart Winter

Aantal in verpakking750 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdNvt
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Sluis Garden Andijvie Breedblad Volhart Winter

De Sluis Garden Andijvie Breedblad Volhart Winter is een uitstekende keuze voor de herfst- en vroege winterteelt, zowel in de volle grond als onder glas. Deze variëteit is weinig gevoelig voor rot, waardoor het een duurzame en betrouwbare optie is voor tuinders. Om ervoor te zorgen dat de andijvie niet doorschiet, raden wij aan om in juni, juli en augustus te zaaien op een zaaibed in de volle grond en later uit te planten. Een andere optie is om onder glas te zaaien en afhankelijk van de periode, buiten of onder glas uit te planten. De minimale zaaitemperatuur moet 15 ºC of hoger zijn. Tijdens het opkweken is het belangrijk om de grond vochtig te houden en bij het uitplanten te zorgen voor goed bemeste grond. Het resultaat is een stevig, maar sappig blad dat perfect is voor salades en andere gerechten. Met de Sluis Garden Andijvie Breedblad Volhart Winter geniet u van een gezonde en smaakvolle oogst, zelfs tijdens de koudere maanden. Voeg deze veelzijdige groente toe aan uw tuin en geniet het hele jaar door van verse, zelfgekweekte andijvie.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Andijvie Breedblad Volhart Winter

De Sluis Garden Andijvie Breedblad Volhart Winter kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Sluis Garden Andijvie Breedblad Volhart Winter bloeit Nvt. 

De Sluis Garden Andijvie Breedblad Volhart Winter is Andijvie. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Andijvie Breedblad Volhart Winter kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Andijvie Breedblad Volhart Winter groeit maximaal tot 35 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Andijvie Breedblad Volhart Winter vind je 750 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.