Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Winterpostelein

Sluis Garden Winterpostelein

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Winterpostelein groeit Zomer - winter. Deze wordt maximaal 15 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Winterpostelein

Aantal in verpakking3800 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdnvt
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Sluis Garden Winterpostelein

De Sluis Garden Winterpostelein is een heerlijke toevoeging aan een gezond ontbijt, lunch of salade. Deze wintergroente zit boordevol vitamine C en zorgt voor een frisse en knapperige smaak. Zaai de zaden bij voorkeur onder glas om de bladeren hun mooie rode kleur te laten behouden. Zaai de zaden in rijen, niet te dicht op elkaar en dun ze niet uit. Deze gewas groeit vrij snel onder glas, waardoor je al in oktober of november kunt beginnen met oogsten. Het mooie van de Sluis Garden Winterpostelein is dat de plant na het oogsten opnieuw zal groeien. Hierdoor kun je in het vroege voorjaar opnieuw genieten van deze heerlijke bladgroente. Voor optimale groei en smaak is het belangrijk om de grond goed te bemesten. Zorg voor een zware basisbemesting van de grond, zodat de plant alle voedingsstoffen krijgt die hij nodig heeft. Met de Sluis Garden Winterpostelein haal je niet alleen een gezonde en smaakvolle groente in huis, maar ook een plant die keer op keer voor een heerlijke oogst zorgt. Voeg deze wintergroente toe aan je moestuin en geniet het hele jaar door van zijn verse en knapperige bladeren.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Winterpostelein

De Sluis Garden Winterpostelein kan je Zomer - winter zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Sluis Garden Winterpostelein bloeit nvt. 

De Sluis Garden Winterpostelein is . Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Winterpostelein kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Winterpostelein groeit maximaal tot 15 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Winterpostelein vind je 3800 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.