Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Van Hemert Co Pompoen Jack O’Lantern

Van Hemert Co Pompoen Jack O'Lantern

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Van Hemert Co Pompoen Jack O'Lantern groeit Voorjaar - zomer. Deze Pompoen wordt maximaal 350 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Van Hemert Co Pompoen Jack O'Lantern

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Van Hemert Co Pompoen Jack O'Lantern

Eenjarig: Van Hemert Co Pompoen Jack O'Lantern is een perfecte keuze voor Halloween-liefhebbers. Deze pompoen is speciaal ontworpen om gezichten en andere figuren uit te snijden, waardoor je jouw eigen unieke Jack O'Lantern kunt creëren. De vruchten van deze pompoen wegen gemiddeld 10 kilo, waardoor ze groot genoeg zijn om indruk te maken op je gasten. Om optimaal te groeien, heeft de Van Hemert Co Pompoen Jack O'Lantern een zonnige plaats nodig. Daarnaast gedijt hij het beste in een humusrijke, vochthoudende grond die rijk is aan voedingsstoffen. Om de groei te bevorderen, kan je de plant later bijmesten met stikstofhoudende mest. Hoewel er meerdere vruchten aan een plant kunnen groeien, raden we aan om slechts één vrucht per plant te laten zitten om echt grote vruchten te kunnen oogsten. Met de Van Hemert Co Pompoen Jack O'Lantern breng je de Halloween-sfeer naar een hoger niveau. Creëer angstaanjagende gezichten of andere kunstwerken met deze veelzijdige pompoen. Verbaas jezelf en anderen met je creativiteit en vier Halloween op een unieke manier met deze prachtige pompoen.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Van Hemert Co Pompoen Jack O'Lantern

De Van Hemert Co Pompoen Jack O'Lantern kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Van Hemert Co Pompoen Jack O'Lantern bloeit Zomer. 

De Van Hemert Co Pompoen Jack O'Lantern is Pompoen. Heerlijk om mee te koken.

De Van Hemert Co Pompoen Jack O'Lantern kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Van Hemert Co Pompoen Jack O'Lantern groeit maximaal tot 350 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Van Hemert Co Pompoen Jack O'Lantern vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.