Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Van Hemert Co Knolselderij Neon

Van Hemert Co Knolselderij Neon

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Van Hemert Co Knolselderij Neon groeit Voorjaar - zomer. Deze Selderij wordt maximaal 50 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Van Hemert Co Knolselderij Neon

Aantal in verpakking300 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdnvt
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Van Hemert Co Knolselderij Neon

De Van Hemert Co Knolselderij Neon is een absolute must-have voor elke tuinliefhebber. Deze unieke knolselderijsoort is niet alleen prachtig om te zien, maar ook van uitstekende kwaliteit. Met zijn opvallende neonkleurige knol springt hij direct in het oog en voegt een speels tintje toe aan je moestuin. Wat deze knolselderijsoort echt bijzonder maakt, is zijn indrukwekkende productiviteit. Het ras Neon staat bekend om zijn hoge opbrengst, waardoor je kunt genieten van een overvloedige oogst. Of je nu een beginnende tuinder bent of een doorgewinterde professional, deze knolselderij is een betrouwbare keuze die je niet teleur zal stellen. De Van Hemert Co Knolselderij Neon is niet alleen geschikt voor de ervaren tuinier, maar ook voor iedereen die graag experimenteert met nieuwe groentesoorten. Met zijn unieke kleur en uitstekende kwaliteit is deze knolselderij een geweldige aanvulling op je culinaire creaties. Voeg hem toe aan salades, stoofschotels of maak er een heerlijke knolselderijsoep van. De mogelijkheden zijn eindeloos met deze opvallende en smaakvolle knolselderij.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Van Hemert Co Knolselderij Neon

De Van Hemert Co Knolselderij Neon kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Van Hemert Co Knolselderij Neon bloeit nvt. 

De Van Hemert Co Knolselderij Neon is Selderij. Heerlijk om mee te koken.

De Van Hemert Co Knolselderij Neon kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Van Hemert Co Knolselderij Neon groeit maximaal tot 50 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Van Hemert Co Knolselderij Neon vind je 300 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.