Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Spruitkoolnerf

Sluis Garden Spruitkoolnerf

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Spruitkoolnerf groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Spruitkoolnerf

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Sluis Garden Spruitkoolnerf

De Sluis Garden Spruitkoolnerf is een bijzonder product dat donkergroene spruiten met een opvallende rode nerf produceert. Deze spruiten zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook buitengewoon smakelijk. Het bijzondere aan deze spruitkool is dat de spruiten vanaf de onderkant van de stam geoogst kunnen worden, waardoor je een constante toevoer van verse spruiten hebt. Om de beste resultaten te behalen, is het belangrijk om de grond niet te zwaar te bemesten. Een te rijke stikstofbemesting kan namelijk leiden tot losse spruiten. De oogsttijd van de Sluis Garden Spruitkoolnerf is van november tot eind februari, bij normaal winterweer. Deze spruitkoolsoort is redelijk winterhard, dus je kunt er ook van genieten tijdens koudere maanden. Om de Sluis Garden Spruitkoolnerf te kweken, kun je ervoor kiezen om te zaaien onder glas of in de volle grond op een zaaibed en later uit te planten. Het is belangrijk om de grond vochtig te houden tijdens het groeiproces. Daarnaast is het aan te raden om jonge plantjes te beschermen tegen de koolvlieg door middel van anti-insectengaas. Gelukkig heeft de Sluis Garden Spruitkoolnerf een redelijke ziekteresistentie, waardoor je minder kans hebt op ziektes en plagen.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Spruitkoolnerf

De Sluis Garden Spruitkoolnerf kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Sluis Garden Spruitkoolnerf bloeit . 

De Sluis Garden Spruitkoolnerf is . Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Spruitkoolnerf kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Spruitkoolnerf groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Spruitkoolnerf vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.