Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Herb Kruiden Kweekset

Buzzy® Herb Kruiden Kweekset

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Herb Kruiden Kweekset groeit Gehele jaar. Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Herb Kruiden Kweekset

Aantal in verpakking1 stuk(s)
Standplaats
BloeitijdGehele jaar
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Buzzy® Herb Kruiden Kweekset

Met de Buzzy® Herb Kruiden Kweekset haal je de natuur in huis en creëer je je eigen verse kruiden. Deze kweekset is perfect voor zowel beginners als ervaren tuiniers. Begin je eigen kruidentuin en geniet van de heerlijke smaken en geuren van verse kruiden. De Buzzy® Herb Kruiden Kweekset bevat alles wat je nodig hebt om te starten. In de set vind je drie verschillende soorten kruidenzaden, waaronder basilicum, peterselie en munt. Deze zorgvuldig geselecteerde zaden zorgen voor een diversiteit aan smaken en maken het mogelijk om verschillende gerechten te verrijken. Daarnaast bevat de kweekset ook biologische potgrond en drie kweekpotjes. De potgrond is van hoge kwaliteit en zorgt voor een optimale groei van je kruiden. De kweekpotjes zijn gemaakt van duurzaam materiaal en hebben een stijlvol design, waardoor ze perfect passen in elk interieur. Met de Buzzy® Herb Kruiden Kweekset kun je het hele jaar door genieten van verse kruiden. Plaats de kweekpotjes op een zonnige plek en geef ze regelmatig water. Binnen no-time zul je zien hoe je kruiden groeien en bloeien. Haal de natuur in huis en maak van koken een waar feestje met de Buzzy® Herb Kruiden Kweekset.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Herb Kruiden Kweekset

De Buzzy® Herb Kruiden Kweekset kan je Gehele jaar zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Buzzy® Herb Kruiden Kweekset bloeit Gehele jaar. 

De Buzzy® Herb Kruiden Kweekset is . Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Herb Kruiden Kweekset kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Herb Kruiden Kweekset groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Herb Kruiden Kweekset vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.