Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Tomato Box Kweekset Tomaten Minibel gemaakt van FSC hout

Tomato Box Kweekset Tomaten Minibel gemaakt van FSC hout

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Tomato Box Kweekset Tomaten Minibel gemaakt van FSC hout groeit Mei Juni Juli Augustus September. Deze Tomaten wordt maximaal 30 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Tomato Box Kweekset Tomaten Minibel gemaakt van FSC hout

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdMei Juni Juli Augustus September
BloeiperiodeZomer, Voorjaar

 

Omschrijving van de Tomato Box Kweekset Tomaten Minibel gemaakt van FSC hout

De Tomato Box Kweekset Tomaten Minibel is een geweldige toevoeging aan je balkon, terras of vensterbank. Met deze kweekset kun je gemakkelijk je eigen tomaten kweken en genieten van verse, zelfgekweekte tomaten. De kweekset is gemaakt van FSC hout, wat betekent dat het afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Je kunt dus met een gerust hart genieten van je eigen tomaten, wetende dat je bijdraagt aan een beter milieu. De Tomato Box Kweekset Tomaten Minibel is niet alleen praktisch, maar ook een leuke en decoratieve toevoeging aan je buitenruimte. Het compacte formaat maakt het ideaal voor kleine ruimtes, zoals een balkon of vensterbank. Koop nu deze kweekset en begin met het kweken van je eigen tomaten. Met de Tomato Box Kweekset Tomaten Minibel wordt tuinieren een plezierige en bevredigende ervaring.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Tomato Box Kweekset Tomaten Minibel gemaakt van FSC hout

De Tomato Box Kweekset Tomaten Minibel gemaakt van FSC hout kan je Mei Juni Juli Augustus September zaaien. De bloeiperiode is Zomer, Voorjaar.

De Tomato Box Kweekset Tomaten Minibel gemaakt van FSC hout bloeit Mei Juni Juli Augustus September. 

De Tomato Box Kweekset Tomaten Minibel gemaakt van FSC hout is Tomaten. Heerlijk om mee te koken.

De Tomato Box Kweekset Tomaten Minibel gemaakt van FSC hout kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Tomato Box Kweekset Tomaten Minibel gemaakt van FSC hout groeit maximaal tot 30 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Tomato Box Kweekset Tomaten Minibel gemaakt van FSC hout vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.