Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy Zaden Paprika Yolo Wonder

Buzzy Zaden Paprika Yolo Wonder

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy Zaden Paprika Yolo Wonder groeit maart- juli. Deze Paprika wordt maximaal 60 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy Zaden Paprika Yolo Wonder

Aantal in verpakking210 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdjuli - oktober
BloeiperiodeZomer, Voorjaar

 

Omschrijving van de Buzzy Zaden Paprika Yolo Wonder

Half maart in een zaaibak zaaien bij 20°C of later buiten onder glas. Na het ontkiemen verspenen in potten en later uitplanten in een kas of in potten op het terras. De Buzzy Zaden Paprika Yolo Wonder is een fantastische toevoeging aan elke moestuin. Deze paprika heeft een heerlijk zoete smaak en is perfect om te gebruiken in salades, roerbakgerechten of om gewoon lekker rauw te eten. De Buzzy Zaden Paprika Yolo Wonder is een product van hoge kwaliteit en staat bekend om zijn hoge opbrengst en sterke groei. Met zijn prachtige groene kleur en knapperige textuur zorgt deze paprika voor een ware smaaksensatie. De plant groeit gemakkelijk en vereist weinig onderhoud, waardoor het een ideale keuze is voor zowel ervaren tuiniers als beginners. Dankzij de Yolo Wonder paprika's kun je genieten van verse, zelfgekweekte paprika's het hele jaar door. Creëer je eigen moestuin en ontdek de vreugde van het telen van je eigen groenten met de Buzzy Zaden Paprika Yolo Wonder. Voeg deze smaakvolle paprika toe aan je gerechten en geniet van de heerlijke smaak en textuur die deze plant te bieden heeft. Bestel vandaag nog en laat je verrassen door de kwaliteit en veelzijdigheid van de Buzzy Zaden Paprika Yolo Wonder.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy Zaden Paprika Yolo Wonder

De Buzzy Zaden Paprika Yolo Wonder kan je maart- juli zaaien. De bloeiperiode is Zomer, Voorjaar.

De Buzzy Zaden Paprika Yolo Wonder bloeit juli - oktober. 

De Buzzy Zaden Paprika Yolo Wonder is Paprika. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy Zaden Paprika Yolo Wonder kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy Zaden Paprika Yolo Wonder groeit maximaal tot 60 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy Zaden Paprika Yolo Wonder vind je 210 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.