Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Zaden Radijs Cherry Belle

Buzzy® Zaden Radijs Cherry Belle

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Zaden Radijs Cherry Belle groeit April - Augusus. Deze Radijs wordt maximaal 20 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Zaden Radijs Cherry Belle

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdOnder glas Februari - Maart Buiten April - Augustus
BloeiperiodeZomer, Voorjaar, Najaar

 

Omschrijving van de Buzzy® Zaden Radijs Cherry Belle

Buzzy® Zaden Radijs Cherry Belle is een geweldig zaadpakket dat zorgt voor een verrukkelijke oogst van heerlijke radijsjes. Met dit pakket kunt u uw eigen verse radijsjes kweken, boordevol smaak en knapperigheid. Of u nu een ervaren tuinier bent of net begint met tuinieren, dit zaadpakket is perfect voor iedereen! Het zaaien van de Buzzy® Zaden Radijs Cherry Belle is eenvoudig. U kunt de zaden in de periode van half februari tot half maart onder glas zaaien, of van half maart tot half augustus in de volle grond. Het is een veelzijdig zaadpakket dat geschikt is voor zowel binnen- als buitenteelt. De radijsjes van de Cherry Belle-variëteit hebben een mooie ronde vorm en een dieprode kleur. Ze zijn knapperig en hebben een milde, zoete smaak. Deze radijsjes zijn perfect om toe te voegen aan salades, sandwiches of om gewoon als gezonde snack te eten. Verwen uzelf en uw familie met deze smaakvolle radijsjes, rechtstreeks uit uw eigen tuin! Met de Buzzy® Zaden Radijs Cherry Belle heeft u alles wat u nodig hebt om te genieten van een overvloedige oogst van heerlijke radijsjes. Begin vandaag nog met het kweken van uw eigen verse groenten en ervaar de voldoening van het oogsten van uw eigen voedsel. Bestel nu dit geweldige zaadpakket en creëer uw eigen kleine radijsparadijs!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Zaden Radijs Cherry Belle

De Buzzy® Zaden Radijs Cherry Belle kan je April - Augusus zaaien. De bloeiperiode is Zomer, Voorjaar, Najaar.

De Buzzy® Zaden Radijs Cherry Belle bloeit Onder glas Februari - Maart Buiten April - Augustus. 

De Buzzy® Zaden Radijs Cherry Belle is Radijs. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Zaden Radijs Cherry Belle kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Zaden Radijs Cherry Belle groeit maximaal tot 20 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Zaden Radijs Cherry Belle vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.