Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Augurk Hokus

Buzzy® Augurk Hokus

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Augurk Hokus groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Augurk Hokus

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Buzzy® Augurk Hokus

De Buzzy® Augurk Hokus is een betoverend zaadje dat je in staat stelt om je eigen augurken te kweken. Dit unieke zaadje is perfect voor tuinliefhebbers die graag hun eigen groenten willen telen. Met de Buzzy® Augurk Hokus kun je van half april tot half mei beginnen met zaaien onder glas. Dit zorgt voor optimale groeiomstandigheden en stelt je in staat om gezonde en smakelijke augurken te produceren. Na het zaaien kun je de zaailingen verspenen in potten, waardoor ze meer ruimte hebben om te groeien en sterker worden. Dit stimuleert de ontwikkeling van gezonde wortels en zorgt voor een krachtige plant. Half mei is het de perfecte tijd om je zaailingen over te brengen naar de tuin, waar ze zich verder kunnen ontwikkelen en kunnen gedijen in de buitenlucht. Met de Buzzy® Augurk Hokus kun je genieten van een overvloedige oogst van heerlijke augurken. Voeg ze toe aan je salades, sandwiches of maak je eigen augurken in het zuur. Deze magische augurk zal je verrassen met zijn knapperige textuur en verfrissende smaak. Begin vandaag nog met het kweken van je eigen augurken en laat je betoveren door de Buzzy® Augurk Hokus!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Augurk Hokus

De Buzzy® Augurk Hokus kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Buzzy® Augurk Hokus bloeit . 

De Buzzy® Augurk Hokus is . Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Augurk Hokus kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Augurk Hokus groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Augurk Hokus vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.