Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Buzzy®bemester Phacelia tanacetifolia

Buzzy®bemester Phacelia tanacetifolia

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy®bemester Phacelia tanacetifolia groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy®bemester Phacelia tanacetifolia

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Buzzy®bemester Phacelia tanacetifolia

De Buzzy®bemester Phacelia tanacetifolia, ook bekend als de Phacelia of bijenplant, is een veelzijdige plant die geschikt is voor alle grondsoorten. Met zijn middellange loof is deze plant uitstekend geschikt als bodembedekking. Maar dat is niet alles! Deze plant levert ook veel organisch materiaal dat wordt omgezet in voedingrijke humus, wat de bodemkwaliteit aanzienlijk verbetert. Naast zijn bodemverbeterende eigenschappen, trekt de Phacelia ook bijen en andere bestuivende insecten aan. Dit maakt het een geweldige toevoeging aan elke tuin of groenproject dat gericht is op het bevorderen van de biodiversiteit. De Phacelia heeft prachtige bloemen in verschillende tinten blauw en paars, waardoor het ook een decoratieve aanwinst is voor elke buitenruimte. Het enige waar u rekening mee moet houden, is dat de Phacelia niet winterhard is. Daarom is het belangrijk om deze plant te beschermen tegen vorst in koudere klimaten. Met zijn veelzijdigheid, bodemverbeterende eigenschappen en aantrekkingskracht op bestuivende insecten, is de Buzzy®bemester Phacelia tanacetifolia een must-have voor elke tuinier of natuurliefhebber die op zoek is naar een mooie en functionele toevoeging aan hun buitenruimte.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy®bemester Phacelia tanacetifolia

De Buzzy®bemester Phacelia tanacetifolia kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Buzzy®bemester Phacelia tanacetifolia bloeit . 

De Buzzy®bemester Phacelia tanacetifolia is . Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy®bemester Phacelia tanacetifolia kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy®bemester Phacelia tanacetifolia groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy®bemester Phacelia tanacetifolia vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.