Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Protectate zaden: Spinazie Winterreuzen

Protectate zaden: Spinazie Winterreuzen

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Protectate zaden: Spinazie Winterreuzen groeit enkele maanden. Deze Spinazie wordt maximaal 25 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Protectate zaden: Spinazie Winterreuzen

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsSchaduw
Bloeitijdgeen bloemen
BloeiperiodeGeen bloemen, Voorjaar, Najaar, Winter

 

Omschrijving van de Protectate zaden: Spinazie Winterreuzen

De Protectate zaden: Spinazie Winterreuzen zijn een uitstekende keuze voor iedereen die graag zijn eigen verse spinazie wil kweken. Deze zaden kunnen direct ter plaatse gezaaid worden, met de hand of in rijen met een onderlinge afstand van 20 tot 25 cm. Het is belangrijk om een goed bemest terrein te gebruiken voor het zaaien van deze zaden. Wat deze zaden zo bijzonder maakt, is dat ze speciaal ontworpen zijn om te gedijen in koudere weersomstandigheden. Daarom zijn ze perfect voor het zaaien in de lente, wanneer het weer nog fris kan zijn. Het is aan te raden om een frisse en schaduwrijke plaats te voorzien voor het zaaien. Hierdoor kan de spinazie optimaal groeien en zich ontwikkelen. Om ervoor te zorgen dat de zaailingen goed groeien, is het belangrijk om ze overvloedig te besproeien bij warm weer. Dit zorgt ervoor dat de zaden voldoende vocht krijgen en dat de planten gezond blijven. Met de Protectate zaden: Spinazie Winterreuzen kunt u genieten van heerlijke en verse spinazie, rechtstreeks uit uw eigen tuin. Bestel vandaag nog en begin met het kweken van uw eigen winterharde spinazie!

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Protectate zaden: Spinazie Winterreuzen

De Protectate zaden: Spinazie Winterreuzen kan je enkele maanden zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen, Voorjaar, Najaar, Winter.

De Protectate zaden: Spinazie Winterreuzen bloeit geen bloemen. 

De Protectate zaden: Spinazie Winterreuzen is Spinazie. Heerlijk om mee te koken.

De Protectate zaden: Spinazie Winterreuzen kan je het beste zaaien op een Schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Protectate zaden: Spinazie Winterreuzen groeit maximaal tot 25 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Protectate zaden: Spinazie Winterreuzen vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.