Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Hortitops Zaden Okra Clemson Spineless

Hortitops Zaden Okra Clemson Spineless

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops Zaden Okra Clemson Spineless groeit . Deze Wortel wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops Zaden Okra Clemson Spineless

Aantal in verpakking
StandplaatsHalf-schaduw
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Hortitops Zaden Okra Clemson Spineless

Hortitops Zaden Okra Clemson Spineless is een fantastisch zaadproduct dat je de mogelijkheid biedt om je eigen heerlijke okra te kweken. Met dit zaad kun je vanaf half april beginnen met zaaien in een kweekbakje bij een temperatuur van 20°C. Als je liever buiten onder glas zaait, kan dat ook later in het seizoen. Nadat de zaailingen zijn opgekomen, kun je ze verspenen en in potten planten. Deze potten kunnen vervolgens in een kasje of op de vensterbank worden geplaatst, zodat de okra optimaal kan groeien. De vruchten van de Hortitops Zaden Okra Clemson Spineless zijn ongeveer 3-5 cm lang en kunnen worden gebruikt in verschillende gerechten, zoals soepen en oriëntaalse gerechten. De okra heeft een unieke smaak en voegt een heerlijke textuur toe aan je maaltijden. Naast het feit dat het een geweldige groente is om mee te koken, is de Hortitops Zaden Okra Clemson Spineless ook een prachtige sierplant. De plant produceert namelijk mooie bloemen die je tuin of balkon opvrolijken. Met Hortitops Zaden Okra Clemson Spineless haal je niet alleen een smakelijke groente in huis, maar ook een decoratieve toevoeging aan je buitenruimte. Begin vandaag nog met zaaien en geniet binnenkort van je eigen verse okra!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops Zaden Okra Clemson Spineless

De Hortitops Zaden Okra Clemson Spineless kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Hortitops Zaden Okra Clemson Spineless bloeit . 

De Hortitops Zaden Okra Clemson Spineless is Wortel. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops Zaden Okra Clemson Spineless kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops Zaden Okra Clemson Spineless groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops Zaden Okra Clemson Spineless vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.