Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Xotica Bayam Klaroen

Buzzy® Xotica Bayam Klaroen

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Xotica Bayam Klaroen groeit . Deze Spinazie wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Xotica Bayam Klaroen

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Buzzy® Xotica Bayam Klaroen

De Buzzy® Xotica Bayam Klaroen is een veelzijdige groente die op verschillende manieren bereid kan worden. Of je het nu wilt smoren, koken of roerbakken, deze groente zal je smaakpapillen verrassen. De smaak is vergelijkbaar met spinazie, maar dan iets milder. Wat deze groente extra bijzonder maakt, is dat niet alleen de bladeren, maar ook de jonge stengels eetbaar zijn. Om te genieten van deze heerlijke groente, kun je beginnen met zaaien op een zaaibedje vanaf midden maart tot eind juli. Vervolgens kun je de zaailingen uitplanten in rijen of regels, waarbij je een regelafstand van 25 cm en een plantafstand van 5 cm hanteert. Zodra de plant een hoogte van ongeveer 25 cm heeft bereikt, kun je de bovengrondse delen afsnijden en de plant opnieuw laten uitgroeien. Met de Buzzy® Xotica Bayam Klaroen voeg je niet alleen een smakelijke en gezonde groente toe aan je maaltijden, maar ook een kleurrijk element aan je moestuin. Experimenteer met verschillende bereidingswijzen en geniet van de unieke smaak van deze bijzondere groente.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Xotica Bayam Klaroen

De Buzzy® Xotica Bayam Klaroen kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Buzzy® Xotica Bayam Klaroen bloeit . 

De Buzzy® Xotica Bayam Klaroen is Spinazie. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Xotica Bayam Klaroen kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Xotica Bayam Klaroen groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Xotica Bayam Klaroen vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.