Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Paprika Solero/AstiF1 hybride Dikvlezige, grote en geblokte vruchten

Paprika Solero/AstiF1 hybride Dikvlezige, grote en geblokte vruchten

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Paprika Solero/AstiF1 hybride Dikvlezige, grote en geblokte vruchten groeit oogsten: augustus-oktober. Deze Paprika wordt maximaal 50 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Paprika Solero/AstiF1 hybride Dikvlezige, grote en geblokte vruchten

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdlente-zomer
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Paprika Solero/AstiF1 hybride Dikvlezige, grote en geblokte vruchten

De Paprika Solero/AstiF1 hybride is een opvallende en smaakvolle toevoeging aan jouw tuin. Deze paprika's zijn dikvlezige, grote en geblokte vruchten die zowel groen (onrijp) als rood (rijp) kunnen worden geoogst. Met hun levendige kleuren en heerlijke smaak zijn ze een genot voor het oog en de smaakpapillen. Deze paprika's gedijen het beste in een hobbyserre of op een warme en zonnige plek in de openlucht. Ze hebben behoefte aan voldoende zonlicht en warmte om optimaal te groeien en hun volle potentieel te bereiken. Plant ze in goed doorlatende grond en geef regelmatig water om ervoor te zorgen dat ze voldoende vocht krijgen. Met de Paprika Solero/AstiF1 hybride heb je niet alleen een mooie toevoeging aan je tuin, maar ook een heerlijke en veelzijdige groente om van te genieten. Voeg ze toe aan salades, rooster ze in de oven, of gebruik ze als smaakvolle vulling in gerechten. Met deze paprika's breng je kleur en smaak in je keuken en geniet je van een gezonde en smaakvolle oogst.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Paprika Solero/AstiF1 hybride Dikvlezige, grote en geblokte vruchten

De Paprika Solero/AstiF1 hybride Dikvlezige, grote en geblokte vruchten kan je oogsten: augustus-oktober zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Paprika Solero/AstiF1 hybride Dikvlezige, grote en geblokte vruchten bloeit lente-zomer. 

De Paprika Solero/AstiF1 hybride Dikvlezige, grote en geblokte vruchten is Paprika. Heerlijk om mee te koken.

De Paprika Solero/AstiF1 hybride Dikvlezige, grote en geblokte vruchten kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Paprika Solero/AstiF1 hybride Dikvlezige, grote en geblokte vruchten groeit maximaal tot 50 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Paprika Solero/AstiF1 hybride Dikvlezige, grote en geblokte vruchten vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.