Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Organic Marjolein Oregano

Buzzy® Organic Marjolein Oregano

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Organic Marjolein Oregano groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Organic Marjolein Oregano

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijd
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Buzzy® Organic Marjolein Oregano

De Buzzy® Organic Marjolein Oregano is een geweldige toevoeging aan uw kruidentuin. Deze biologische zaden bieden u de mogelijkheid om uw eigen verse marjolein en oregano te kweken. U kunt deze zaden zaaien van maart tot april in een zaaibakje, of van april tot juni direct buiten op een zaaibed. Wat deze zaden echt bijzonder maakt, is dat ze biologisch geteeld zijn en gecertificeerd zijn door de stichting SKAL. Dit betekent dat ze voldoen aan strenge criteria voor biologische teeltmethoden en dat ze geen synthetische bestrijdingsmiddelen of kunstmest bevatten. U kunt deze producten herkennen aan het Biologische keurmerk en aan de termen 'Bio' of 'Organic'. Het kweken van uw eigen marjolein en oregano biedt niet alleen een verse en smaakvolle toevoeging aan uw gerechten, maar het is ook een duurzame keuze. U weet precies waar uw kruiden vandaan komen en u kunt genieten van de voldoening van het zelf kweken van uw eigen voedsel. Met de Buzzy® Organic Marjolein Oregano zaden kunt u met vertrouwen genieten van heerlijke, biologische kruiden recht uit uw eigen tuin.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Organic Marjolein Oregano

De Buzzy® Organic Marjolein Oregano kan je zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Buzzy® Organic Marjolein Oregano bloeit . 

De Buzzy® Organic Marjolein Oregano is . Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Organic Marjolein Oregano kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Organic Marjolein Oregano groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Organic Marjolein Oregano vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.