Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Aardbei Grandian F1

Sluis Garden Aardbei Grandian F1

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Aardbei Grandian F1 groeit Voorjaar - zomer. Deze wordt maximaal 25 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Aardbei Grandian F1

Aantal in verpakking22 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Aardbei Grandian F1

De Sluis Garden Aardbei Grandian F1 is een product van tuinderskwaliteit dat garant staat voor een hoge opbrengst van heerlijk grote, zoete aardbeien. Deze aardbeienplant is een echte doordrager, wat betekent dat je elk jaar opnieuw kunt genieten van een overvloed aan vruchten. Zodra je de zaden tijdig zaait, kun je zelfs al in het eerste jaar genieten van de vruchten. Om de Sluis Garden Aardbei Grandian F1 succesvol te laten groeien, is het aan te raden om te beginnen met voorzaaien onder glas. Dun zaaien en de zaden vervolgens bedekken met een laagje grond. Nadat de zaailingen zijn opgekomen, is het belangrijk om ze uit te dunnen en over te planten in potten. Vergeet niet om de planten af te harden voordat je ze op de aangegeven afstanden in de grond plant. Om vruchtrot tegen te gaan, kun je stro rondom de planten aanbrengen. Dit zorgt voor een goede isolatie en voorkomt dat de vruchten vochtig worden. Daarnaast is het ook mogelijk om de Sluis Garden Aardbei Grandian F1 te telen in flinke potten. Hierdoor kun je deze heerlijke aardbeien zelfs op het kleinste balkon of terras laten groeien. Kortom, met de Sluis Garden Aardbei Grandian F1 haal je een product van topkwaliteit in huis waarmee je jarenlang kunt genieten van smaakvolle aardbeien.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Aardbei Grandian F1

De Sluis Garden Aardbei Grandian F1 kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Aardbei Grandian F1 bloeit Zomer. 

De Sluis Garden Aardbei Grandian F1 is . Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Aardbei Grandian F1 kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Aardbei Grandian F1 groeit maximaal tot 25 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Aardbei Grandian F1 vind je 22 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.