Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Van Hemert Puntpaprika Lipari F1

Van Hemert Puntpaprika Lipari F1

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Van Hemert Puntpaprika Lipari F1 groeit Voorjaar - zomer. Deze Paprika wordt maximaal 100 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Van Hemert Puntpaprika Lipari F1

Aantal in verpakking40 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Van Hemert Puntpaprika Lipari F1

De Van Hemert Puntpaprika Lipari F1 is een fantastische toevoeging aan elke tuin. Deze rijk dragende tuindershybride zal je verrassen met zijn zoete smaak en prachtige kleuren. Met een lengte van ongeveer 20 cm verandert deze paprika van donker groen naar een dieprode kleur, waardoor het een lust voor het oog is. Om de beste oogstresultaten te behalen, is het aan te raden om de Van Hemert Puntpaprika Lipari F1 vroeg te zaaien onder warme omstandigheden. Deze paprika is een gewas dat warmte nodig heeft, dus het wordt aanbevolen om het in een kas, bak of op een zonnige en beschutte plaats te telen. Hierdoor kan de paprika optimaal groeien en rijpen, waardoor je kunt genieten van sappige en smaakvolle vruchten. De Van Hemert Puntpaprika Lipari F1 is niet alleen heerlijk om te eten, maar het is ook een prachtige plant om naar te kijken. Met zijn lange en slanke vorm voegt het een vleugje elegantie toe aan elke tuin. Daarnaast is deze paprika zeer veelzijdig in de keuken en kan hij worden gebruikt in verschillende gerechten, zoals salades, roerbakgerechten en gegrilde groenten. Kortom, de Van Hemert Puntpaprika Lipari F1 is de ideale keuze voor liefhebbers van zoete paprika's. Met zijn rijke opbrengst, prachtige kleuren en heerlijke smaak zal deze paprika zeker een favoriet worden in jouw.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Van Hemert Puntpaprika Lipari F1

De Van Hemert Puntpaprika Lipari F1 kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Van Hemert Puntpaprika Lipari F1 bloeit Zomer. 

De Van Hemert Puntpaprika Lipari F1 is Paprika. Heerlijk om mee te koken.

De Van Hemert Puntpaprika Lipari F1 kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Van Hemert Puntpaprika Lipari F1 groeit maximaal tot 100 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Van Hemert Puntpaprika Lipari F1 vind je 40 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.