Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Peper zaden Bhut Jolokia

Peper zaden Bhut Jolokia

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Peper zaden Bhut Jolokia groeit voorjaar - zomer. Deze Peper wordt maximaal 150 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Peper zaden Bhut Jolokia

Aantal in verpakking35 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdvoorjaar - zomer
BloeiperiodeVoorjaar

 

Omschrijving van de Peper zaden Bhut Jolokia

De Peper zaden Bhut Jolokia, ook wel bekend als de Ghost pepper, is een ware krachtpatser in de wereld van hete pepers. Met zijn legendarische reputatie als de heetste peper ter wereld, heeft hij menig avontuurlijke fijnproever uitgedaagd. Deze unieke peper wordt steeds intenser van smaak en kleur, gaande van een levendig groen naar een vurig rood, naarmate hij rijpt. Oorspronkelijk afkomstig uit het noordoosten van India, gedijt de Bhut Jolokia het beste in een warm klimaat. Maar wees gewaarschuwd, de hitte van deze peper kan variëren, afhankelijk van de temperatuur waarin hij wordt gekweekt. Dit is geen peper voor beginners, maar eerder voor de doorgewinterde kweker die beschikt over een flinke dosis geduld en ervaring. Met de Peper zaden Bhut Jolokia haal je niet alleen een smaakbom in huis, maar ook een bijzonder gespreksonderwerp tijdens culinaire avonturen. Voeg een vleugje pit toe aan je gerechten en laat je gasten versteld staan van de intense smaakervaring. Of je nu een gepassioneerde tuinier bent die graag zijn eigen pepers kweekt, of gewoon op zoek bent naar een unieke toevoeging aan je kruidencollectie, deze Bhut Jolokia zaden zullen je niet teleurstellen. Durf jij de uitdaging aan te gaan en de hitte van de Ghost pepper te trotseren?

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Peper zaden Bhut Jolokia

De Peper zaden Bhut Jolokia kan je voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Voorjaar.

De Peper zaden Bhut Jolokia bloeit voorjaar - zomer. 

De Peper zaden Bhut Jolokia is Peper. Heerlijk om mee te koken.

De Peper zaden Bhut Jolokia kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Peper zaden Bhut Jolokia groeit maximaal tot 150 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Peper zaden Bhut Jolokia vind je 35 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.