Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Microgreens, Boerenkool Westlandse Herfst

Buzzy® Microgreens, Boerenkool Westlandse Herfst

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Microgreens, Boerenkool Westlandse Herfst groeit 1 à 4 weken. Deze Kool wordt maximaal 15 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Microgreens, Boerenkool Westlandse Herfst

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdgeen bloemen
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Buzzy® Microgreens, Boerenkool Westlandse Herfst

Buzzy® Microgreens, Boerenkool Westlandse Herfst is een revolutionair product dat je in staat stelt om binnen een week al te genieten van verse en smaakvolle microgroenten. Deze verbazingwekkend snelle microgreen groeit razendsnel en kan al na een week worden geoogst. Het resultaat is een overvloed aan botermals blad dat perfect is voor het toevoegen aan je favoriete smoothies en andere gerechten. Deze specifieke variant, Boerenkool Westlandse Herfst, biedt een unieke en heerlijke smaakervaring. Het blad van deze baby leaf boerenkool is opvallend zacht en sappig, waardoor het een uitstekende keuze is voor het verrijken van je smoothies met extra voedingsstoffen en een verfijnde smaak. De microgreens groeien snel en gemakkelijk, zelfs in kleine ruimtes, waardoor ze perfect zijn voor zowel ervaren tuiniers als beginners. Met Buzzy® Microgreens, Boerenkool Westlandse Herfst heb je altijd verse en gezonde groenten binnen handbereik. Geniet van de voordelen van zelfgekweekte en vers geoogste microgroenten, en voeg een nieuwe dimensie toe aan je maaltijden. Of je nu een gezonde smoothie wilt maken of je favoriete gerechten wilt verrijken, deze microgreens zullen je smaakpapillen zeker verrassen. Bestel nu en ontdek zelf de ongeëvenaarde versheid en kwaliteit van Buzzy® Microgreens!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Microgreens, Boerenkool Westlandse Herfst

De Buzzy® Microgreens, Boerenkool Westlandse Herfst kan je 1 à 4 weken zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Buzzy® Microgreens, Boerenkool Westlandse Herfst bloeit geen bloemen. 

De Buzzy® Microgreens, Boerenkool Westlandse Herfst is Kool. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Microgreens, Boerenkool Westlandse Herfst kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Microgreens, Boerenkool Westlandse Herfst groeit maximaal tot 15 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Microgreens, Boerenkool Westlandse Herfst vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.