Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Basilicum Grove, Grootbladige

Sluis Garden Basilicum Grove, Grootbladige

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Basilicum Grove, Grootbladige groeit Voorjaar - zomer. Deze wordt maximaal 50 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Basilicum Grove, Grootbladige

Aantal in verpakking650 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Basilicum Grove, Grootbladige

Het Sluis Garden Basilicum Grove, Grootbladige is een kruid dat al meer dan duizend jaar populair is bij de Grieken en Italianen. Dit keukenkruid heeft een heerlijke pikante en kruidige geur, waardoor het een perfecte toevoeging is aan talloze gerechten. Niet alleen is basilicum een smaakvolle kruid, het heeft ook een medicinale functie. Om te beginnen met het kweken van dit kruid, raden we aan om de zaden onder glas te zaaien. Het is belangrijk om de zaden niet te bedekken, maar licht aan te drukken en vochtig te houden. Zodra de plantjes voldoende groot zijn, kunnen ze worden uitgeplant in potten, bakken of op een warm plekje in de volle grond. Hierdoor kunt u altijd genieten van verse basilicum. Deze grote bladvariant van basilicum is perfect om toe te voegen aan salades, pasta's en zelfgemaakte pesto. De smaak en geur van dit kruid zullen uw gerechten naar een hoger niveau tillen. Probeer het zelf en ontdek de veelzijdigheid van Sluis Garden Basilicum Grove, Grootbladige.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Basilicum Grove, Grootbladige

De Sluis Garden Basilicum Grove, Grootbladige kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Basilicum Grove, Grootbladige bloeit Zomer. 

De Sluis Garden Basilicum Grove, Grootbladige is . Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Basilicum Grove, Grootbladige kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Basilicum Grove, Grootbladige groeit maximaal tot 50 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Basilicum Grove, Grootbladige vind je 650 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.