Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Hortitops Zaden Pepermunt

Hortitops Zaden Pepermunt

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops Zaden Pepermunt groeit Voorjaar - zomer. Deze Wortel wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops Zaden Pepermunt

Aantal in verpakking
StandplaatsHalf-schaduw
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Hortitops Zaden Pepermunt

Pepermunt, ook wel bekend als Hortitops Zaden Pepermunt, is een verfrissende en aromatische kruidenplant die een waardevolle toevoeging is aan elke tuin. Met zijn levendige groene bladeren en heerlijke muntsmaak, is deze plant niet alleen een lust voor het oog, maar ook een smaakvolle aanvulling in verschillende gerechten en drankjes. Deze pepermunt kan gemakkelijk worden gekweekt, of het nu in een kweekbakje binnenshuis is van maart tot en met april, of rechtstreeks buiten op een zaaibed van april tot juni. Na het ontkiemen en groeien van de zaailingen, is het belangrijk om de plantjes één keer te verspenen, zodat ze voldoende ruimte hebben om zich te ontwikkelen. Vervolgens kunnen ze worden uitgeplant in de tuin, waar ze verder zullen groeien en gedijen. De verse blaadjes van deze pepermunt zijn een ware traktatie bij vleesgerechten en sauzen. Hun intense muntsmaak voegt een verfrissend element toe aan gerechten en geeft ze een heerlijk aroma. Daarnaast kunnen de gedroogde blaadjes van deze plant worden gebruikt om een smaakvolle muntthee te maken. Gewoon een paar blaadjes in een kop kokend water doen en even laten trekken voor een verkwikkend drankje. Met Hortitops Zaden Pepermunt in uw tuin, kunt u genieten van de veelzijdigheid en de heerlijke smaak van deze prachtige kruidenplant. Of het nu in de ke.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops Zaden Pepermunt

De Hortitops Zaden Pepermunt kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Hortitops Zaden Pepermunt bloeit Zomer. 

De Hortitops Zaden Pepermunt is Wortel. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops Zaden Pepermunt kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops Zaden Pepermunt groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops Zaden Pepermunt vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.