Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Xotica Kankong

Buzzy® Xotica Kankong

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Xotica Kankong groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Xotica Kankong

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Buzzy® Xotica Kankong

De Buzzy® Xotica Kankong is een unieke toevoeging aan uw culinaire avonturen. Deze bijzondere groente, ook bekend als Kankong of Dagoeblad (Tong Chuai), kan op verschillende manieren bereid worden. Het kan gesmoord worden voor een heerlijk zachte textuur of geroerbakt voor een knapperige beet. Wat deze groente echt onderscheidt, is de pittige smaak die het toevoegt aan uw gerechten. Naast de verrukkelijke bladeren, zijn ook de jonge stengels van de Kankong eetbaar. Dit biedt u eindeloze mogelijkheden om uw gerechten naar een hoger niveau te tillen. U kunt deze groente gebruiken in salades, soepen, wokgerechten en nog veel meer. De Buzzy® Xotica Kankong biedt u de kans om uw smaakpapillen te verwennen met een exotische twist. Om te genieten van deze heerlijke groente kunt u de zaden zaaien op een zaaibedje vanaf midden maart tot eind juli. Dit geeft u de mogelijkheid om het hele seizoen te genieten van verse en smaakvolle Kankong. Met de Buzzy® Xotica Kankong brengt u een vleugje avontuur en exotisme in uw keuken. Probeer het vandaag nog en ontdek de smaakexplosie die deze groente te bieden heeft.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Xotica Kankong

De Buzzy® Xotica Kankong kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Buzzy® Xotica Kankong bloeit . 

De Buzzy® Xotica Kankong is . Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Xotica Kankong kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Xotica Kankong groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Xotica Kankong vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.