Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Amsoi zadene Amsoi

Amsoi zadene Amsoi

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Amsoi zadene Amsoi groeit voorjaar - zomer - najaar. Deze Kool wordt maximaal 50 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Amsoi zadene Amsoi

Aantal in verpakking500 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdn.v.t.
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Amsoi zadene Amsoi

Amsoi zadene Amsoi, ook wel bekend als groene Amsoi, is een exotische bladgroente die oorspronkelijk uit Afrika komt. Deze heerlijke groente wordt veel gebruikt in de Surinaamse keuken en staat ook wel bekend als Surinaamse andijvie en Indische mosterd. Wat Amsoi zo bijzonder maakt, is de pittige, licht bittere en mosterdachtige smaak die het toevoegt aan gerechten. In tegenstelling tot andere groenten in de koolfamilie, vormt Amsoi geen kolen, maar blijft het losbladig. De grote, prachtig lichtgroen gekleurde bladeren zijn een lust voor het oog en voegen een verfrissende touch toe aan elk gerecht. Maar niet alleen de smaak en het uiterlijk maken Amsoi zo geliefd, het zit ook boordevol gezonde voedingsstoffen. Amsoi is een ware schat aan gezondheid en kan uitstekend worden gecombineerd met vlees, vis en gevogelte. Deze veelzijdige groente kan tot wel 3 tot 4 dagen in de koelkast worden bewaard, waardoor het een handige toevoeging is aan elke maaltijd. Of je nu een culinaire avonturier bent die graag nieuwe smaken ontdekt of gewoon op zoek bent naar een gezonde toevoeging aan je maaltijd, Amsoi zadene Amsoi is absoluut de perfecte keuze.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Amsoi zadene Amsoi

De Amsoi zadene Amsoi kan je voorjaar - zomer - najaar zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Amsoi zadene Amsoi bloeit n.v.t.. 

De Amsoi zadene Amsoi is Kool. Heerlijk om mee te koken.

De Amsoi zadene Amsoi kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Amsoi zadene Amsoi groeit maximaal tot 50 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Amsoi zadene Amsoi vind je 500 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.