Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Into the Cycle Radijskers kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01

Into the Cycle Radijskers kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Into the Cycle Radijskers kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01 groeit 7 - 14 dagen. Deze Radijs wordt maximaal 10 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Into the Cycle Radijskers kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
BloeitijdNiet van toepassing
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Into the Cycle Radijskers kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01

Radijskers is een biologisch kiemzadenpakket dat ideaal is voor tuinliefhebbers die graag hun eigen verse en gezonde kiemgroenten willen kweken. Met dit pakket kunt u genieten van de heerlijke smaak en knapperige textuur van radijskers, rechtstreeks uit uw eigen keuken! Het kweken van radijskers is eenvoudig en vereist minimale inspanning. U kunt ervoor kiezen om de zaden in een glazen pot te laten ontkiemen of in een weckpot met gaas eroverheen. Het enige wat u hoeft te doen, is de zaden dagelijks spoelen met vers water om ervoor te zorgen dat ze voldoende vocht krijgen om te groeien. Met dit biologische kiemzadenpakket kunt u er zeker van zijn dat uw radijskers op een natuurlijke en duurzame manier wordt gekweekt. De zaden zijn gecertificeerd volgens de NL-BIO-01 norm, wat betekent dat ze voldoen aan de strengste biologische standaarden. De radijskers zal niet alleen uw smaakpapillen verwennen, maar ook een gezonde toevoeging zijn aan uw maaltijden. Voeg ze toe aan salades, sandwiches of gebruik ze als topping voor uw favoriete gerechten. Begin vandaag nog met het kweken van uw eigen verse radijskers en geniet van de voordelen van zelfgekweekte kiemgroenten!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Into the Cycle Radijskers kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01

De Into the Cycle Radijskers kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01 kan je 7 - 14 dagen zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Into the Cycle Radijskers kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01 bloeit Niet van toepassing. 

De Into the Cycle Radijskers kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01 is Radijs. Heerlijk om mee te koken.

De Into the Cycle Radijskers kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01 kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Into the Cycle Radijskers kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01 groeit maximaal tot 10 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Into the Cycle Radijskers kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01 vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.