Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Rode Biet Egyptische Platronde BIO

Sluis Garden Rode Biet Egyptische Platronde BIO

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Rode Biet Egyptische Platronde BIO groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Rode Biet Egyptische Platronde BIO

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijd
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Sluis Garden Rode Biet Egyptische Platronde BIO

De Sluis Garden Rode Biet Egyptische Platronde BIO is een buitengewone toevoeging aan elke biologische tuin. Deze zaden zijn met zorg en volgens biologische principes geteeld, wat betekent dat u kunt genieten van gezonde en natuurlijke producten. Deze rode biet heeft een unieke afgeplatte vorm en een prachtige dieprode kleur die direct het oog trekt. Wat deze biet echt bijzonder maakt, is de mogelijkheid om al vroeg te zaaien en vroeg te oogsten. Dit maakt het ideaal voor tuinders die graag hun oogst willen vervroegen. Bovendien is dit soort minder gevoelig voor "schieten", wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over ongewenste zaadvorming. Om de beste resultaten te behalen, raden we aan om deze zaden te zaaien in goed bemeste grond. Zorg ervoor dat u niet te dik zaait en dun de plantjes uit tot ongeveer 10 cm uit elkaar wanneer ze een hoogte van 3 cm bereiken. Hierdoor krijgen de bieten voldoende ruimte om te groeien en zich volledig te ontwikkelen. Het is belangrijk om de bieten op tijd te oogsten, anders kunnen ze te dik en te grof worden. Gelukkig zijn ze redelijk bewaarbaar, waardoor u langer van deze heerlijke groente kunt genieten. Met de Sluis Garden Rode Biet Egyptische Platronde BIO kunt u niet alleen genieten van een smakelijke en zachte vruchtvlees, maar ook van het plezier van het telen van uw.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Rode Biet Egyptische Platronde BIO

De Sluis Garden Rode Biet Egyptische Platronde BIO kan je zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Sluis Garden Rode Biet Egyptische Platronde BIO bloeit . 

De Sluis Garden Rode Biet Egyptische Platronde BIO is . Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Rode Biet Egyptische Platronde BIO kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Rode Biet Egyptische Platronde BIO groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Rode Biet Egyptische Platronde BIO vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.