Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Kropsla, Botersla Matilda BIO

Sluis Garden Kropsla, Botersla Matilda BIO

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Kropsla, Botersla Matilda BIO groeit Voorjaar - zomer. Deze Sla wordt maximaal 35 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Kropsla, Botersla Matilda BIO

Aantal in verpakking115 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdNvt
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Kropsla, Botersla Matilda BIO

Sluis Garden Kropsla, Botersla Matilda BIO is een prachtig product dat biologisch geteelde zaden biedt van tuinderskwaliteit. Deze botersla is van hoge kwaliteit en heeft enkele unieke eigenschappen. Matilda is bijvoorbeeld resistent tegen groene bladluis en gedeeltelijk tegen valse meeldauw, wat ervoor zorgt dat uw planten gezond en sterk blijven. Deze sla maakt snel een mooie krop en kan worden geteeld van het midden van het voorjaar tot de vroege zomer, evenals in de herfstperiode. U kunt ervoor kiezen om deze sla onder glas te telen, maar het is belangrijk om te ventileren bij warm weer. Vanaf half maart kunt u de zaden ook rechtstreeks in de grond zaaien. Het is raadzaam om de zaaisels koel te houden tijdens de zomer en ruim uit te dunnen. Bij droog weer is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de sla voldoende vochtig blijft. Wat dit product echt speciaal maakt, is dat het al bij zeer koele temperaturen (> 10 ºC) kan worden gezaaid. Dit betekent dat u al vroeg in het seizoen kunt genieten van verse, knapperige sla uit uw eigen tuin. Met Sluis Garden Kropsla, Botersla Matilda BIO kunt u genieten van gezonde, smakelijke sla die met liefde en zorg is geteeld.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Kropsla, Botersla Matilda BIO

De Sluis Garden Kropsla, Botersla Matilda BIO kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Kropsla, Botersla Matilda BIO bloeit Nvt. 

De Sluis Garden Kropsla, Botersla Matilda BIO is Sla. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Kropsla, Botersla Matilda BIO kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Kropsla, Botersla Matilda BIO groeit maximaal tot 35 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Kropsla, Botersla Matilda BIO vind je 115 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.