Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Organic Sprouting Tuinkers

Buzzy® Organic Sprouting Tuinkers

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Organic Sprouting Tuinkers groeit 5 dagen. Deze Tuinkers wordt maximaal 5 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Organic Sprouting Tuinkers

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdgeen bloemen
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Buzzy® Organic Sprouting Tuinkers

Buzzy® Organic Sprouting Tuinkers is een fantastisch product waarmee je gemakkelijk zelf spruitgroenten kunt kweken. Deze tuinkers is buitengewoon populair vanwege zowel de kiemspruiten als de jonge blaadjes die graag worden gegeten. Het unieke aan deze tuinkers is dat het wordt gekweekt met behulp van water, waardoor het proces eenvoudig en gemakkelijk is. Deze tuinkers bevat ook mosterdolie, wat zorgt voor een heerlijke smaak. Je kunt deze spruitgroente toevoegen aan een gemengde salade voor een extra kick, of genieten van de smaak bij gerookte zalm of andere vissoorten. Daarnaast zijn de jonge plantjes ook rijk aan essentiële vitaminen A, B en C, evenals verschillende mineralen die je lichaam nodig heeft. Een ander voordeel van deze spruitgroente is dat de spruiten tot wel een week lang vers blijven in de koelkast. Hierdoor kun je op je gemak genieten van de heerlijke smaak en voedingswaarde van deze tuinkers, zonder je zorgen te hoeven maken over bederf. Buzzy® Organic Sprouting Tuinkers is de perfecte toevoeging aan je maaltijden, of je nu een ervaren kok bent of gewoon op zoek bent naar een gezonde en smaakvolle manier om je gerechten op te fleuren. Probeer het vandaag nog en ervaar de frisheid en smaak van deze geweldige spruitgroente!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Organic Sprouting Tuinkers

De Buzzy® Organic Sprouting Tuinkers kan je 5 dagen zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Buzzy® Organic Sprouting Tuinkers bloeit geen bloemen. 

De Buzzy® Organic Sprouting Tuinkers is Tuinkers. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Organic Sprouting Tuinkers kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Organic Sprouting Tuinkers groeit maximaal tot 5 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Organic Sprouting Tuinkers vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.