Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Kruiden zaden Hop

Kruiden zaden Hop

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Kruiden zaden Hop groeit voorjaar - zomer - najaar. Deze wordt maximaal 700 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Kruiden zaden Hop

Aantal in verpakking70 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdzomer - najaar
BloeiperiodeNajaar

 

Omschrijving van de Kruiden zaden Hop

Hop is een veelzijdig en smakelijk kruid dat niet alleen lekker is, maar ook tal van medicinale toepassingen heeft. Het kan helpen bij verschillende gezondheidsproblemen, zoals slapeloosheid, examenstress, zenuwachtigheid en nervositeit. Daarnaast heeft hop ook urine-afdrijvende en antiseptische eigenschappen, waardoor het kan worden gebruikt bij aandoeningen zoals geelzucht, blaasontsteking, leverziekte, spijsverteringsstoornissen en maagzweren. Als je last hebt van huidirritaties zoals eczeem, jeuk of herpes, kan een aftreksel van hopbellen verlichting bieden. Ook bij oor- of tandonsteking kan een kompres van hopbellen helpen. Bovendien kan een aftreksel van hop gebruikt worden als omslag bij gewrichtspijn, zoals reuma. In de keuken wordt hop vaak gebruikt in combinatie met kip, pasta, olijfolie, eieren, lamsvlees en rundvlees. Het geeft een heerlijke smaak aan gerechten. Natuurlijk zijn hopbellen ook onmisbaar bij het brouwen van bier. En wist je dat je ook jonge hopscheuten kunt eten? Ze worden beschouwd als een delicatesse en hebben een licht bittere en nootachtige smaak die perfect is voor salades. Met de kruiden zaden Hop kun je zelf hopplanten kweken en zo altijd verse hopbellen bij de hand hebben. Deze zaden zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor gezonde en sterke planten. Geniet van de veelzijdigheid.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Kruiden zaden Hop

De Kruiden zaden Hop kan je voorjaar - zomer - najaar zaaien. De bloeiperiode is Najaar.

De Kruiden zaden Hop bloeit zomer - najaar. 

De Kruiden zaden Hop is . Heerlijk om mee te koken.

De Kruiden zaden Hop kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Kruiden zaden Hop groeit maximaal tot 700 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Kruiden zaden Hop vind je 70 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.