Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Tomaat Sweetbaby Bio

Tomaat Sweetbaby Bio

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Tomaat Sweetbaby Bio groeit oogsten: juli-oktober. Deze Tomaat wordt maximaal 100 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Tomaat Sweetbaby Bio

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdNiet van toepassing
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Tomaat Sweetbaby Bio

De Tomaat Sweetbaby Bio is een fantastische toevoeging aan je moestuin. Deze variëteit van rode kerstomaatjes biedt niet alleen een prachtige kleur, maar ook een uitstekende, zoete smaak. Elke plant vormt talrijke trossen met tientallen smakelijke kleine tomaatjes, waardoor je een overvloedige oogst kunt verwachten. Wat deze tomaten echt bijzonder maakt, is dat ze biologisch geteeld zijn. Dit betekent dat er bij de teelt geen gebruik is gemaakt van schadelijke chemicaliën of pesticiden, wat resulteert in een puur en gezond product. Bovendien is de Tomaat Sweetbaby Bio perfect geschikt voor zowel in de volle grond als in potten op het balkon of terras. Met zijn compacte groeiwijze neemt deze tomatenplant niet veel ruimte in beslag, maar levert hij wel een overvloedige oogst op. De zoete smaak en sappige textuur van de tomaatjes maken ze ideaal voor het maken van salades, sauzen of gewoon om zo van te genieten. Verwen jezelf en je familie met deze heerlijke biologische kerstomaatjes en geniet van de smaak van puur natuur!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Tomaat Sweetbaby Bio

De Tomaat Sweetbaby Bio kan je oogsten: juli-oktober zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Tomaat Sweetbaby Bio bloeit Niet van toepassing. 

De Tomaat Sweetbaby Bio is Tomaat. Heerlijk om mee te koken.

De Tomaat Sweetbaby Bio kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Tomaat Sweetbaby Bio groeit maximaal tot 100 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Tomaat Sweetbaby Bio vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.