Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Hortitops Zaden Koriander, fijnzadig traagschietend

Hortitops Zaden Koriander, fijnzadig traagschietend

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops Zaden Koriander, fijnzadig traagschietend groeit . Deze Wortel wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops Zaden Koriander, fijnzadig traagschietend

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijd
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Hortitops Zaden Koriander, fijnzadig traagschietend

Hortitops Zaden Koriander, fijnzadig traagschietend, is een fantastische toevoeging aan elke moestuin. Deze bladkoriander kan vanaf april tot juni buiten gezaaid worden op regeltjes. Het is belangrijk om niet te dicht te zaaien, om te voorkomen dat de planten elkaar verstikken. Indien nodig kunnen ze iets uitgedund worden. Deze heerlijke koriander kan worden gebruikt in diverse gerechten. Het verse blad is perfect voor salades en oosterse gerechten, waar het een verfrissende smaak toevoegt. Daarnaast zijn de zaden van Hortitops Zaden Koriander ook zeer veelzijdig. Ze zijn een geweldige toevoeging bij paling, brood, lamsvlees, pasteien en zelfs kerstgebak. Met dit product in uw tuin, kunt u genieten van verse en smaakvolle kruiden, direct vanuit uw eigen achtertuin.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops Zaden Koriander, fijnzadig traagschietend

De Hortitops Zaden Koriander, fijnzadig traagschietend kan je zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Hortitops Zaden Koriander, fijnzadig traagschietend bloeit . 

De Hortitops Zaden Koriander, fijnzadig traagschietend is Wortel. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops Zaden Koriander, fijnzadig traagschietend kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops Zaden Koriander, fijnzadig traagschietend groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops Zaden Koriander, fijnzadig traagschietend vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.