Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Leeuwenbek Torbay Rock, Halfhoog Gemengd

Sluis Garden Leeuwenbek Torbay Rock, Halfhoog Gemengd

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Leeuwenbek Torbay Rock, Halfhoog Gemengd groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Leeuwenbek Torbay Rock, Halfhoog Gemengd

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Sluis Garden Leeuwenbek Torbay Rock, Halfhoog Gemengd

De Sluis Garden Leeuwenbek Torbay Rock, Halfhoog Gemengd is een uniek mengsel van halfhoge leeuwenbekken met prachtige en exotische bloemen. Deze bloemen zijn tweekleurig gestreept en gestippeld, waardoor ze een spectaculaire toevoeging zijn aan elke tuinborder. De bijzondere kleuren en patronen van deze bloemen zullen zeker de aandacht van velen trekken. Wat deze leeuwenbek extra speciaal maakt, is dat het langdurig bloeit en ook nog eens minder gevoelig is voor roest. Dit maakt het een waardevolle aanwinst voor elke tuin. Het zaaien van de Torbay Rock is eenvoudig. Het is aanbevolen om dun te zaaien onder glas, zonder het zaad te bedekken. Vervolgens licht aandrukken en met lauw water vochtig houden. Met een afvulgewicht van 0,15 gram bevat dit pakket ongeveer 1200 zaden. De kiemduur is ongeveer 21 dagen en de ideale zaaitemperatuur is rond de 18ºC. De groeihoogte van deze leeuwenbek is zo'n 60 cm en de aanbevolen zaaidiepte is 0 cm. Deze plant gedijt het beste in volle zon. Voeg een vleugje kleur en exotisme toe aan uw tuin met de Sluis Garden Leeuwenbek Torbay Rock, Halfhoog Gemengd!

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Leeuwenbek Torbay Rock, Halfhoog Gemengd

De Sluis Garden Leeuwenbek Torbay Rock, Halfhoog Gemengd kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Sluis Garden Leeuwenbek Torbay Rock, Halfhoog Gemengd bloeit . 

De Sluis Garden Leeuwenbek Torbay Rock, Halfhoog Gemengd is . Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Leeuwenbek Torbay Rock, Halfhoog Gemengd kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Leeuwenbek Torbay Rock, Halfhoog Gemengd groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Leeuwenbek Torbay Rock, Halfhoog Gemengd vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.