Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Organic Bieten Detroit

Buzzy® Organic Bieten Detroit

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Organic Bieten Detroit groeit Juli tot oktober. Deze Bieten wordt maximaal 50 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Organic Bieten Detroit

Aantal in verpakking200 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijd
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Buzzy® Organic Bieten Detroit

Met de Buzzy® Organic Bieten Detroit kunt u nu zelf uw eigen bieten kweken op een volledig biologische manier. Deze zaden zijn speciaal geselecteerd om te voldoen aan de hoogste biologische normen en bieden u de mogelijkheid om uw eigen gezonde en smaakvolle bieten te laten groeien. De Buzzy® Organic Bieten Detroit zaden zijn afkomstig van de beste biologische bietenrassen en worden gekenmerkt door hun dieprode kleur en zoete smaak. Door deze zaden te gebruiken, kunt u er zeker van zijn dat u geen synthetische bestrijdingsmiddelen of kunstmeststoffen gebruikt, waardoor uw bieten puur en vrij van schadelijke chemicaliën zullen zijn. Met dit pakket ontvangt u niet alleen de biologische bietenzaden, maar ook gedetailleerde instructies over hoe u uw bieten het beste kunt kweken. Of u nu een ervaren tuinier bent of net begint met tuinieren, deze zaden zijn geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in het telen van zijn eigen biologische groenten. Begin vandaag nog met het kweken van uw eigen biologische bieten en geniet van de heerlijke smaak en voedingswaarde die ze te bieden hebben.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Organic Bieten Detroit

De Buzzy® Organic Bieten Detroit kan je Juli tot oktober zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Buzzy® Organic Bieten Detroit bloeit . 

De Buzzy® Organic Bieten Detroit is Bieten. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Organic Bieten Detroit kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Organic Bieten Detroit groeit maximaal tot 50 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Organic Bieten Detroit vind je 200 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.