Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Wortel zaden 6 soorten op zaailint 240 zaden Nantes, Chantenay, Blanche, Lobbericher

Wortel zaden 6 soorten op zaailint 240 zaden Nantes, Chantenay, Blanche, Lobbericher

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Wortel zaden 6 soorten op zaailint 240 zaden Nantes, Chantenay, Blanche, Lobbericher groeit maart - september. Deze Wortel wordt maximaal 40 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Wortel zaden 6 soorten op zaailint 240 zaden Nantes, Chantenay, Blanche, Lobbericher

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdnvt
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Wortel zaden 6 soorten op zaailint 240 zaden Nantes, Chantenay, Blanche, Lobbericher

Met deze wortel zaden mix heb je maar liefst 6 verschillende soorten wortelzaden in één handige verpakking! Op het zaailint vind je in totaal 240 zaden van de soorten Nantes, Chantenay, Blanche en Lobbericher. Elk van deze soorten groeit op een aparte rij, wat zorgt voor een strak en georganiseerd resultaat in jouw moestuin. Het zaailint is niet alleen praktisch, maar ook ideaal voor het verspenen van de zaailingen. Je kunt ze gemakkelijk losmaken en verplaatsen naar hun uiteindelijke groeiplek. Met deze wortel zaden mix kun je een gevarieerde en kleurrijke oogst verwachten, van knapperige oranje wortelen tot sappige witte exemplaren. Daarnaast is dit zaad van uitstekende kwaliteit, zodat je verzekerd bent van een goede opkomst en sterke planten. Of je nu een ervaren tuinier bent of een beginner, met deze wortel zaden mix kun je vol vertrouwen aan de slag en genieten van een smakelijke en veelzijdige oogst. Zaai, groei en oogst jouw eigen heerlijke wortelen met dit praktische en veelzijdige zaailint!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Wortel zaden 6 soorten op zaailint 240 zaden Nantes, Chantenay, Blanche, Lobbericher

De Wortel zaden 6 soorten op zaailint 240 zaden Nantes, Chantenay, Blanche, Lobbericher kan je maart - september zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Wortel zaden 6 soorten op zaailint 240 zaden Nantes, Chantenay, Blanche, Lobbericher bloeit nvt. 

De Wortel zaden 6 soorten op zaailint 240 zaden Nantes, Chantenay, Blanche, Lobbericher is Wortel. Heerlijk om mee te koken.

De Wortel zaden 6 soorten op zaailint 240 zaden Nantes, Chantenay, Blanche, Lobbericher kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Wortel zaden 6 soorten op zaailint 240 zaden Nantes, Chantenay, Blanche, Lobbericher groeit maximaal tot 40 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Wortel zaden 6 soorten op zaailint 240 zaden Nantes, Chantenay, Blanche, Lobbericher vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.