Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Kalettes Garden Mix

Sluis Garden Kalettes Garden Mix

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Kalettes Garden Mix groeit Voorjaar -zomer. Deze Kool wordt maximaal 75 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Kalettes Garden Mix

Aantal in verpakking18 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdnvt
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Sluis Garden Kalettes Garden Mix

"Ontdek het 'Superfood' van de tuin: Sluis Garden Kalettes Garden Mix. Deze bijzondere groente is het resultaat van maar liefst 15 jaar veredeling. Het combineert de smaak van spruitkool met de milde, zoete en notige smaak van boerenkool. Een ware smaaksensatie! Maar dat is niet alles, want deze Garden Mix bevat ook nog eens dubbele hoeveelheden vitamine B6 en C in vergelijking met gewone spruitkool. De teeltwijze van de Sluis Garden Kalettes Garden Mix is vergelijkbaar met die van spruitkool. De hoge en stevige stengels van deze groente bevatten vele rozetten. Na het zaaien onder glas of in een zaaibed, kun je de planten verplanten naar hun definitieve bestemming. En het beste van alles is dat deze groente zelfs bij matige winters zeer lang oogstbaar blijft. Zo kun je blijven genieten van de heerlijke smaak en voedingsstoffen die deze Garden Mix te bieden heeft. Voeg een nieuwe dimensie toe aan je moestuin met de Sluis Garden Kalettes Garden Mix. Verwen jezelf en je familie met deze unieke groente die niet alleen gezond is, maar ook nog eens verrukkelijk smaakt. Waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog en ontdek de smaakexplosie van de Sluis Garden Kalettes Garden Mix!".

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Kalettes Garden Mix

De Sluis Garden Kalettes Garden Mix kan je Voorjaar -zomer zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Sluis Garden Kalettes Garden Mix bloeit nvt. 

De Sluis Garden Kalettes Garden Mix is Kool. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Kalettes Garden Mix kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Kalettes Garden Mix groeit maximaal tot 75 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Kalettes Garden Mix vind je 18 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.