Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy Snackkomkommer Kaikura F1 8 zaden

Buzzy Snackkomkommer Kaikura F1 8 zaden

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy Snackkomkommer Kaikura F1 8 zaden groeit Voorjaar - zomer. Deze Komkommer wordt maximaal 150 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy Snackkomkommer Kaikura F1 8 zaden

Aantal in verpakking8 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Buzzy Snackkomkommer Kaikura F1 8 zaden

De Buzzy Snackkomkommer Kaikura F1 8 zaden zijn de perfecte toevoeging aan je moestuin. Deze snackkomkommers zijn gemakkelijk te kweken en zorgen voor een verrukkelijke en gezonde snack. Met 8 zaden heb je genoeg om een overvloedige oogst te hebben. Om te beginnen, zaai je de zaden warm voor van maart tot en met juni. Na slechts 4 tot 5 weken kun je ze al uitplanten in een kas, pot of zelfs buiten in de vollegrond. De Kaikura F1 is een bijzonder snelle groeier, dus je zult snel kunnen genieten van je eigen verse komkommers. Deze snackkomkommers zijn niet alleen heerlijk, maar ook nog eens heel gezond. Ze zijn rijk aan vitamines en mineralen en zijn een uitstekende bron van voedingsvezels. Bovendien zijn ze ook nog eens knapperig en verfrissend, waardoor ze perfect zijn voor tussendoortjes of als toevoeging aan salades. Voeg een vleugje groen toe aan je tuin en geniet van de smaakvolle en gezonde Buzzy Snackkomkommer Kaikura F1 8 zaden. Met deze snelle groeiers kun je binnen no-time genieten van je eigen verse komkommers.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy Snackkomkommer Kaikura F1 8 zaden

De Buzzy Snackkomkommer Kaikura F1 8 zaden kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Buzzy Snackkomkommer Kaikura F1 8 zaden bloeit Zomer. 

De Buzzy Snackkomkommer Kaikura F1 8 zaden is Komkommer. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy Snackkomkommer Kaikura F1 8 zaden kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy Snackkomkommer Kaikura F1 8 zaden groeit maximaal tot 150 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy Snackkomkommer Kaikura F1 8 zaden vind je 8 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.