Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Cayenne Peper Westlandse Lange Rode

Sluis Garden Cayenne Peper Westlandse Lange Rode

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Cayenne Peper Westlandse Lange Rode groeit Voorjaar - zomer. Deze Peper wordt maximaal 100 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Cayenne Peper Westlandse Lange Rode

Aantal in verpakking25 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Cayenne Peper Westlandse Lange Rode

De Sluis Garden Cayenne Peper Westlandse Lange Rode is een explosieve toevoeging aan je tuin. Met een scherpte van 4 op basis van de schaal van "Scoville Heat Units" (1 tot 5), garandeert deze peper een pittige kick aan al je gerechten. Zaai de zaden onder glas op een zaaibed of plant ze direct in 10 cm potjes. Zodra de zaailingen opkomen, kun je ze verplanten en later in een koude kas of buiten op een warme beschutte plaats uitplanten. Deze peperplant groeit uit tot een hoogte van ongeveer 75 cm en heeft een indrukwekkende opbrengst van ongeveer 25 vruchten per plant. De lange rode vruchten zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook voor de smaakpapillen. Voeg ze toe aan je favoriete gerechten om een pikante twist te geven aan je maaltijden. Met de Sluis Garden Cayenne Peper Westlandse Lange Rode breng je de hitte naar je eigen tuin.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Cayenne Peper Westlandse Lange Rode

De Sluis Garden Cayenne Peper Westlandse Lange Rode kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Cayenne Peper Westlandse Lange Rode bloeit Zomer. 

De Sluis Garden Cayenne Peper Westlandse Lange Rode is Peper. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Cayenne Peper Westlandse Lange Rode kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Cayenne Peper Westlandse Lange Rode groeit maximaal tot 100 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Cayenne Peper Westlandse Lange Rode vind je 25 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.