Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Tomaten zaden Cherrytomaat Dancingh Smurfs

Tomaten zaden Cherrytomaat Dancingh Smurfs

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Tomaten zaden Cherrytomaat Dancingh Smurfs groeit voorjaar - zomer. Deze Tomaat wordt maximaal 180 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Tomaten zaden Cherrytomaat Dancingh Smurfs

Aantal in verpakking15 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdzomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Tomaten zaden Cherrytomaat Dancingh Smurfs

Tomaten zaden Cherrytomaat Dancingh Smurfs brengt een unieke en verrassende toevoeging aan jouw tuin. Deze bijzondere cherrytomaat is klein van formaat en heeft een diep paarse tot blauwe kleur. Maar dat is niet het enige wat deze tomaat zo speciaal maakt. De smaak van Dancingh Smurfs is namelijk heerlijk zoet en zal je smaakpapillen verwennen. Niet alleen de tomaten zelf zijn opvallend, maar ook de planten waar ze aan groeien. De bossige planten hebben prachtige blauwgroene stengels, wat een extra vleugje kleur toevoegt aan je tuin. Zelfs het blad van deze tomatenplanten heeft dezelfde unieke kleur. Met Tomaten zaden Cherrytomaat Dancingh Smurfs haal je niet alleen een smaakvolle en kleurrijke toevoeging in huis, maar ook een waar pronkstuk voor jouw tuin.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Tomaten zaden Cherrytomaat Dancingh Smurfs

De Tomaten zaden Cherrytomaat Dancingh Smurfs kan je voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Tomaten zaden Cherrytomaat Dancingh Smurfs bloeit zomer. 

De Tomaten zaden Cherrytomaat Dancingh Smurfs is Tomaat. Heerlijk om mee te koken.

De Tomaten zaden Cherrytomaat Dancingh Smurfs kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Tomaten zaden Cherrytomaat Dancingh Smurfs groeit maximaal tot 180 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Tomaten zaden Cherrytomaat Dancingh Smurfs vind je 15 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.